vineri, 8 decembrie 2017

Rasolirea funeraliilor Regelui Mihai



9 12 2017, normalizarea protocolului:
https://www.cotidianul.ro/casa-regala-romaniei-actualizat-programul-funeraliilor-regelui-mihai/#comment-20958

În postromânism este firesc ca, înconjurată de manifestări naţionaliste, RO să nu aibă un echivalent al Ministerului Propagandei de odinioară. Despărţirea de Regele Mihai nu este exploatată amintindu-se lumii spurcatul an 1940 al ciopârţirii teritoriale, sau că împotriva fascismului Armata Română urma ca implicare URSS, Marea Britanie şi SUA, actul de la 23 August 1944 scurtând cu 6 luni războiul – ceea ce a fost decisiv pentru recuperarea Ardealului pe vecie de către Regele Mihai, decorat de aliaţi cu Ordinul Victoria.
În schimb, se plătesc mitocăneşte poliţe de presă pesemne răzbunând tulburarea maiestăţii tăcerii la decesul generalului securităţii ceauşiste Vlad: http://evz.ro/regele-mihai-judecata-istoriei.html?&page=1 

Blestemul lui Antonescu, ratarea despărţirii de Regele Mihai! În 1941-1945, România Regala, decupata în 1940, s-a apărat prin Războiul Sfânt purtat împotriva AMBELOR totalitarisme agresoare. Regele Mihai este ultimul nostru mareşal şi un ceremonial fără afet de tun, măcar de la Palat la Mitropolie, şi oarecum noaptea ca hoţii şi fără popor, este o necunoaştere de către urmaşi a istoriei Neamului Românesc, cu grave şi ireparabile urmări.

Pe canale, e comod ecranacilor a da vina doar pe clica lui Iliescu. Ieşind debilă din bolşevism şi nepracticând Luminarea Poporului, intelectualitatea influentă nu s-a putut revigora nici măcar finanţată extern, dealtfel slab şi cu indicaţii politice ca nuca-n perete. Cert e că Autoelita nu a putut crea nici curent monarhist, nici unionist, nici măcar unul anticomunist. Cât despre adoptarea limbajului golănesc al matrozilor de către intelectualii lui Băsescu, e doar un mod de a mari tragedia românească:  https://www.historia.ro/sectiune/actualitate/articol/presedintele-basescu-cu-revista-historia-in-mana-regele-mihai-a-fost-sluga-la-rusi-video
Chiar dacă scopul ar fi a candida ca primar la Săvârşin.

Literar, fascinant cât ar fi progresat RO dacă generalul Stănculescu îi aresta în 22 decembrie 1989 pe emanaţii rusofoni veniţi la MApN să ia puterea şi trimitea totodată un avion spre Versoix. Sau dacă RO, măcar în 26 aprilie 1992 de Sfintele Paşti, intra sub Iliescu în FAMILIA monarhiilor europene. Atunci ieşeam din izolarea diplomatică, evitam postromânismul, scăpam de obscenitatea publică, postacii bolşevici n-ar mai fi fost aşa de nesimţiţi, îmbuibaţii ar fi ajuns de 7 ori mai bogaţi şi n-ar mai fi fost cocalari, ci filantropi,  iar poporul ar fi dus-o şi el, săracul, de 2-3 ori mai bine! Dispărea mai ales sentimentul-riscul de Ţară a Nimănui.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.