luni, 5 iunie 2017

Preţul românului e din ce în ce mai mic


Postromânismul cum că n-avem Trecut, deci nici viitor, conduce firesc la situaţiunea pentru unii incomodă că preţul românului e din ce în ce mai mic.

Nu-i de mirare că din faptele milioanelor de români din Diaspora, pentru care încă nu avem un minister, nici canal Didactic TV ca să nu-şi uite Istoria şi Limba Română, ziariştii noştri selectează în mod artificial cu prioritate ce e scandalos şi drag presei străine ostile nouă.

Indignarea lui Rareş Bogdan e justificată:

Rareș Bogdan a criticat în termeni foarte duri informația apărută în presă potrivit căreia doi români au fost reținuți după atentatul sângeros de la Londra revendicat de Statul Islamic.  

https://www.dcnews.ro/rare-bogdan-reac-ie-furibunda-e-dureros-cat-de-prostovani-putem-fi-uneori_544957.html


Nimeni dintre români nu prea este în mod natural antiromân şi ziariştii nici nu ştiu ce pierd comportându-se duşmănos: un segment zdravăn al publicului se gândeşte la... finanţare externă, suspiciune păguboasă pentru întreg organul de presă.

E însă o modă intelectuală de după colţul de cotitură din 1997, postromânismul, ajunsă azi firesc preluată de masse, care nu se mai miră nici de atacarea din România a ambasadorului nostru la Londra pentru incorecta politic exclamaţie ţărănească:
Doamne-ajută să nu fie români printre victime!

P.S:

MAE: Nici un român nu este reţinut după atacul terorist de la Londra

http://adevarul.ro/international/europa/mae-roman-nu-retinut-atacul-terorist-londra-1_5935314f5ab6550cb8cd74ef/index.html